branding | web | design

Prémium
weboldal készítés

weboldal készítés

Egy olyan komplex szolgáltatást nyújtunk, ahol a  a modern weboldalkészítés szorosan összefonódik az esztétikus design-nal, az átgondolt brandinggel és a profi marketinggel. Célunk, hogy mind esztétikailag, mind üzletileg maximálisan megálld a helyed az online világban és egy olyan imázzsal légy jelen, mely méltán reprezentál Téged és a vállalkozásod!

Szolgáltatások

Weboldalkészítés

Esztétikailag és funkcionálisan maximálisan helytálló, prémium weboldalak, melyek méltán reprezentálnak Téged és a vállalkozásod.

Branding & Design

Személyre szabott branding mentorálás a hatékony fejlődés érdekében alapos stratégiai tervezéssel és egy önazonos és megnyerő vizuális megjelenéssel.

Branding workshop

Kiscsoportos kreatív és intenzív márkaépítő workshop, ahol rendszerezzük a vállalkozásod szívével, a brandeddel kapcsolatos alapokat és kijelöljük az irányt a fejlődése felé.

Marketing

Profi és eredményorientált hirdetési kampányokat készítünk, amelyek biztosítják a hirdetések maximális hatékonyságát. A vállalkozásod növekedésnek indul, és ez csak a kezdet..
A stúdió
weboldal készítés
“A páratlan esztétikum iránti szenvedély, és az alapos, átgondolt stratégiai tervezés ami hajt és mozgat.”  

Tilly Barbara vagyok, a Stúdió alapítója és mi segítünk Neked a céljaid elérésében. Stílustervezőként és marketing szakos közgazdászként holisztikusan szemlélem a a weboldalkészítést. Éppen ezért hoztam létre a branding stúdiót, ahol számos profi és elhivatott szakemberrel együtt dolgozunk azon, hogy a branded egy alapos stratégiai tervezést követően egy prémium weboldallal legyen jelen az online térben.

Nem kötünk kompromisszumot. Csak olyan munkát adunk ki a kezeink közül, ami mind esztétikailag, mind funkcionálisan maximálisan megállja a helyét.

 

Projectek
Play Video about branding brandépítés

Márton Andrea fotóművész | weboldal készítés branding, design

Play Video

Dr. Powells Fogászati Klinika | weboldal készítés branding, design

Play Video

YOURGROUP ügynökség | weboldal készítés , branding, design, weboldal

Play Video

Festina Lente vállalkozásfejlesztő cég | weboldal készítés, branding

Személyes branding, arculat, weboldal készítés

Art In Coaching | branding, arculat

Furnish | weboldal készítés, branding, design

Pierre Lannier Paris | weboldal készítés, branding, marketing

Köszönöm a bizalmat
weboldal készítés
Visszajelzések

Barbival branding tanácsadás-honlapépítés témájában dolgozunk együtt. Még nagyon az elején vagyunk, de azt tapasztalom, hogy Barbi alaposan szeretne érteni minket, a gondolkodásmódunkat , amit és ahogy dolgozunk. Hasznos kérdéseket tesz fel, amire gyakran nincs kapásból válaszom. Elgondolkodtat. Segít árnyalni és transzformálni a Festina Lente üzenetét, atmoszféráját. Fókuszáltság és könnyedség: ez jellemzi a közös munkát. És persze közben sokat is nevetünk.

Barbara brandelemzéssel segített minket közelebb hozni ahhoz az üzenethez, amivel ügyfeleinket meg tudjuk szólítani. Nemcsak arról tett tanúbizonyságot, hogy kiváló szakember, hanem megmutatta nekünk az esztétikumon túlnyúló alapos branding fontosságát is.

Véleményünk szerint Barbi igazán profi, akivel hatékony és könnyed az együttműködés. Mind az online mind az offline marketing világban naprakész a tudása. Kreatív, rugalmas és lendületes, a megrendelő érdekeit 100% -ban szem előtt tartva. Emberileg és szakmailag is jó Vele együtt dolgozni! Ajánljuk Őt mindazoknak, akiknek jót akarunk!

Maximálisan elégedett vagyok Barbi munkájával. A kreativitása, együttműködése, segítőkészsége a professzionalitást képviseli. Nagyon hamar egy hullámhosszra tudtunk kerülni, így vállalkozásom logója, arculata és weboldala is tökéletesen megfelel elképzeléseimnek, ezáltal is tükrözi szolgáltatásaim magas szintű minőségét. Mindenkinek szívből ajánlom őt!

I highly recommend Barbara to any Hungarian company looking for a reliable and highly creative professional in branding, communication, graphic design and social media. Her unique style and high-end positioning make her an ideal choice for businesses seeking to elevate their image and stand out in a crowded marketplace.

weboldal készítés
Kapcsolat

Beszéljünk a leendő weboldaladról. Keress bizalommal elérhetőségeim egyikén és induljunk el együtt a profi online megjelenés felé!

Telefon: +36 30 591 3088
Mail: hello@tillybrandingstudio.com